Zoeken
  • Stichting Behoud Erfgoed

Nieuwsbrief 15 Juli, 2019

Bijgewerkt: 5 aug 2019


Beste bewoners aan de Vaart, deelnemers en steunbetuigers,

Ondanks de zeer korte termijn van informeren was er tijdens de inloop- voortgangsbijeenkomst afgelopen dinsdag 9 juli toch een behoorlijke vertegenwoordiging van bewoners aanwezig. We hebben onze zorgen en grieven in ieder geval voor het moment duidelijk “op de kaart gezet”. Maar dat zal niet de laatste keer zijn dat we van ons moeten laten horen!

In de nieuwsbrief van de Provincie (zie onderstaand) wordt melding gemaakt van een datum voor een volgende voortgangsbijeenkomst: 24 september a.s. De tijd zal 16.00-19.30 uur zijn en de locatie waarschijnlijk weer “De Vrijbuiter” in Loosdrecht maar het secretariaat heeft hier een voorbehoud gemaakt en de definitieve locatie wordt in augustus bekend gemaakt, wij geven deze z.s.m. aan jullie door; waarschijnlijk moeten we ons als bezoeker straks wederom aanmelden, daar sturen we te zijner tijd nog een herinnering voor.

ZET A.U.B. DEZE DINSDAG 24 SEPTEMBER VAST IN JULLIE AGENDA’S, alleen samen kunnen we laten zien dat het bevaarbaar maken van de Vaart een onhaalbare zaak is!

Voor diegenen die dat nog niet hebben gedaan: meld jezelf aan bij de Provincie voor nieuwsbrieven en bijeenkomsten door een mail te sturen naar secretariaat_ovp@noord-holland.nl, bijvoorbeeld met onderstaande tekst:

Geachte heer, mevrouw,

Wilt u mijn e-mailadres op uw mailinglijst zetten m.b.t. alle informatievoorziening betreffende het project "Oostelijke Vechtplassen".

Tevens wil ik graag op de hoogte worden gebracht van alle bijeenkomsten over de Oostelijke Vechtplassen.

Ik zie uw bevestiging graag tegemoet,

Met vriendelijke groet,

……………

Het is goed wanneer ook de Provincie een idee krijgt van onze betrokkenheid door veel persoonlijke aanmeldingen (aanmelden betekent nog niet dat je ook alles “moet aflopen” 😉).

7 baby's!

4 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

06-83 99 44 43

IBAN: NL36 INGB 0009 4228 25

KvK:75102838

 

Disclaimer

Bij het ontwerpen en samenstellen van deze site is de grootst mogelijke zorgvuldigheid betracht. Desondanks kan het voorkomen dat de informatie onvolkomenheden bevat.

Wij kunnen geen aansprakelijkheid accepteren voor schade ontstaan, rechtstreeks of onrechtstreeks, door informatie aangeboden op de website of door onvolledigheid op welke manier dan ook.

Wij geven geen garantie inzake de juistheid of de volledigheid, of het bijgewerkt zijn van de informatie die op deze site werd geraadpleegd of die via deze site werd uitgewisseld.

Mocht u onjuistheden tegenkomen, vragen of opmerkingen hebben, laat dit a.u.b. weten via erfgoedsgv@gmail.com

Wij doen er alles aan om uw privacy te waarborgen en gaan daarom zorgvuldig om met persoonsgegevens. De Stichting Behoud Erfgoed ‘s-Gravelandse Vaart houdt zich in alle gevallen aan de toepasselijke wet- en regelgeving, waaronder de Algemene Verordening Gegevensbescherming.

 

PRIVACY POLICY

  • Instagram

©2019 by behouddevaart.nl. Proudly created with Wix.com