Zoeken
  • Stichting Behoud Erfgoed

Annulering inloopbijeenkomst maandag 23 maart

Beste heer, mevrouw,

In aansluiting op de nieuwe matregelen van het Rijk met betrekking tot het Corona-virus, is besloten de inloopbijeenkomst van 23 maart in het Fletcher Hotel, over het gebiedsakkoord Oostelijke Vechtplassen, te annuleren. Er wordt de komende tijd gezocht naar een nieuwe datum om u op zo kort mogelijke termijn alsnog bij te praten over de ontwikkelingen van de projecten en hier met u over in gesprek te gaan.

Meer informatie over de gebiedsontwikkeling Oostelijke Vechtplassen is te vinden op www.vechtplassen.nl. Mocht u nu al dringende vragen hebben over het gebiedsakkoord en/of de projecten, laat het dan weten viasecretariaat_ovp@noord-holland.nl

Met vriendelijke groet,

Patricia van den Boogaard, namens

Secretariaat Oostelijke Vechtplassen Sector Groen (GRN)

Aanwezig op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag

T +31235143098

T +31628639838

Houtplein 33  2012 DE Haarlem

secretariaat_ovp@noord-holland.nl

www.vechtplassen.nl


Mocht u nu al dringende vragen hebben over het gebiedsakkoord en/of de projecten, laat het dan weten via

14 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

06-83 99 44 43

IBAN: NL36 INGB 0009 4228 25

KvK:75102838

 

Disclaimer

Bij het ontwerpen en samenstellen van deze site is de grootst mogelijke zorgvuldigheid betracht. Desondanks kan het voorkomen dat de informatie onvolkomenheden bevat.

Wij kunnen geen aansprakelijkheid accepteren voor schade ontstaan, rechtstreeks of onrechtstreeks, door informatie aangeboden op de website of door onvolledigheid op welke manier dan ook.

Wij geven geen garantie inzake de juistheid of de volledigheid, of het bijgewerkt zijn van de informatie die op deze site werd geraadpleegd of die via deze site werd uitgewisseld.

Mocht u onjuistheden tegenkomen, vragen of opmerkingen hebben, laat dit a.u.b. weten via erfgoedsgv@gmail.com

Wij doen er alles aan om uw privacy te waarborgen en gaan daarom zorgvuldig om met persoonsgegevens. De Stichting Behoud Erfgoed ‘s-Gravelandse Vaart houdt zich in alle gevallen aan de toepasselijke wet- en regelgeving, waaronder de Algemene Verordening Gegevensbescherming.

 

PRIVACY POLICY

  • Instagram

©2019 by behouddevaart.nl. Proudly created with Wix.com