Zoeken
  • Stichting Behoud Erfgoed

Nieuwsbrief 7 Juli, 2019

Bijgewerkt: 5 aug 2019


Beste bewoners aan de Vaart, deelnemers en steunbetuigers,


Graag willen wij bijgaande informatie met jullie delen.

In het uitvoeringsprogramma, Gebiedsakkoord Oostelijke Vechtplassen, zoals getekend in december 2017  wordt gesproken ober  “aanlegsteigers en wachtplaatsen” deze zijn voorzien o.a. in de Oude Haven van Hilversum en bij Natuurmonumenten in ’s-Graveland.


Echter bij bruggen en sluizen zijn aanlegplekken ook noodzakelijk (dit wordt in het Gebiedsakkoord nog niet genoemd).  Ingenieursbureau Witteveen+Bos heeft, ten tijde van “vaart in de Vaart” in 2012-2014, dit reeds uitgebreid onderzocht. Ook is in beeld gebracht hoe het zit met de noodzakelijke breedte van de Vaart en op welke stukken dit mogelijk grote inrichtingsconsequenties heeft.

De bijlage is afkomstig uit het rapport van Witteveen+Bos (“Haalbaarheidsonderzoek Vaarrecreatie Fase 1, concept d.d. 24 februari 2012) , dit naar aanleiding van het “Wensbeeld ‘vaart in de Vaart’ van diverse watersportpartners uit 2010.  

Kijk ook nog even op de website https://behouddevaart.nl/. De nieuwe pagina “vastgestelde feiten” wordt regelmatig bijgewerkt (https://behouddevaart.nl/?page_id=405).

Geef gerust jullie reacties aan ons door!

Bijlage: Inrichting en dwarsprofielen van ’s-Gravelandse Vaart


NEED TO ADD WORD DOC!!!!


Op een zonnige Zondag morgen komen ze langs
1 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

06-83 99 44 43

IBAN: NL36 INGB 0009 4228 25

KvK:75102838

 

Disclaimer

Bij het ontwerpen en samenstellen van deze site is de grootst mogelijke zorgvuldigheid betracht. Desondanks kan het voorkomen dat de informatie onvolkomenheden bevat.

Wij kunnen geen aansprakelijkheid accepteren voor schade ontstaan, rechtstreeks of onrechtstreeks, door informatie aangeboden op de website of door onvolledigheid op welke manier dan ook.

Wij geven geen garantie inzake de juistheid of de volledigheid, of het bijgewerkt zijn van de informatie die op deze site werd geraadpleegd of die via deze site werd uitgewisseld.

Mocht u onjuistheden tegenkomen, vragen of opmerkingen hebben, laat dit a.u.b. weten via erfgoedsgv@gmail.com

Wij doen er alles aan om uw privacy te waarborgen en gaan daarom zorgvuldig om met persoonsgegevens. De Stichting Behoud Erfgoed ‘s-Gravelandse Vaart houdt zich in alle gevallen aan de toepasselijke wet- en regelgeving, waaronder de Algemene Verordening Gegevensbescherming.

 

PRIVACY POLICY

  • Instagram

©2019 by behouddevaart.nl. Proudly created with Wix.com