top of page
Zoeken
  • Stichting Behoud Erfgoed

Nieuwsbrief 7 Juli, 2019

Bijgewerkt op: 5 aug. 2019


Beste bewoners aan de Vaart, deelnemers en steunbetuigers,


Graag willen wij bijgaande informatie met jullie delen.

In het uitvoeringsprogramma, Gebiedsakkoord Oostelijke Vechtplassen, zoals getekend in december 2017  wordt gesproken ober  “aanlegsteigers en wachtplaatsen” deze zijn voorzien o.a. in de Oude Haven van Hilversum en bij Natuurmonumenten in ’s-Graveland.


Echter bij bruggen en sluizen zijn aanlegplekken ook noodzakelijk (dit wordt in het Gebiedsakkoord nog niet genoemd).  Ingenieursbureau Witteveen+Bos heeft, ten tijde van “vaart in de Vaart” in 2012-2014, dit reeds uitgebreid onderzocht. Ook is in beeld gebracht hoe het zit met de noodzakelijke breedte van de Vaart en op welke stukken dit mogelijk grote inrichtingsconsequenties heeft.

De bijlage is afkomstig uit het rapport van Witteveen+Bos (“Haalbaarheidsonderzoek Vaarrecreatie Fase 1, concept d.d. 24 februari 2012) , dit naar aanleiding van het “Wensbeeld ‘vaart in de Vaart’ van diverse watersportpartners uit 2010.  

Kijk ook nog even op de website https://behouddevaart.nl/. De nieuwe pagina “vastgestelde feiten” wordt regelmatig bijgewerkt (https://behouddevaart.nl/?page_id=405).

Geef gerust jullie reacties aan ons door!

Bijlage: Inrichting en dwarsprofielen van ’s-Gravelandse Vaart


NEED TO ADD WORD DOC!!!!


Op een zonnige Zondag morgen komen ze langs
4 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page